Bloggen

Hej, vad kul att du hittat hit!

Det här är mitt första inlägg här på bloggen och framöver kommer jag att skriva om våra olika projekt, framtidsmål och såklart hållbar inredning.

Mitt namn är Christina och jag har över 20 års erfarenhet inom möbelbranschen. Val av karriär har såklart hjälpt till att forma företaget till vad det är i dag. 2015 startade jag IU med målet att arbeta som oberoende inredningsrådgivare för myndigheter, främst kommuner. Innovationsrådgivare hjälpte mig ekonomiskt i starten, de kollade även upp så att vår nya tjänst verkligen var innovativ.

Jag har följt LOU, Lagen om offentlig upphandling i många år och de senaste åren har jag hjälpt kommuner att upphandla möbler och övrig lös inredning enligt lagen.

Vårt fokus är att ställa miljö- och kvalitetskrav och att skapa LOU-vänliga inredningsspecifikationer redan från start i inredningsprojekten. På det sättet hjälper vi våra kunder att göra både ekonomiska och klimatsmarta besparingar.

Jag hoppas på många nya spännande möten och projekt där hållbarhet står högt på agendan.

Christina, Inrednings- & Upphandlingsrådgivare

Våra senaste inlägg

Återbruk av 200 stolar

När en kommun byggde en ny skola för 1800 elever fick vi uppdraget att inreda! Ett gymnasium och en högstadieskola skulle flytta in i de

LÄS MER»

Tiden går fort…

Det känns så härligt att vår tjänst uppskattas mer och mer. I år har vi arbetat med två stora skolprojekt och hjälpt ett vårdboende med

LÄS MER»